GESCHIEDENIS

KWALITEIT

MVO

WAT WIJ DOEN

Vandersterre is een Nederlands familiebedrijf.  Met ca. 350 betrokken collega’s zijn wij actief in het produceren, affineren en verpakken van Hollandse kaasspecialiteiten. Wij verkopen deze in Nederland en in meer dan tachtig landen wereldwijd.

MISSIE

Vandersterre  is een betrouwbare en innovatieve kaasfamilie, die op een duurzame wijze wereldwijd merken en concepten in Hollandse Kaasspecialiteiten vermarkt.

VISIE

Vandersterre  heeft de ambitie om consumenten wereldwijd te laten genieten van de mooiste Hollandse kaas en kaasspecialiteiten.

vandersterre

ONZE GESCHIEDENIS

1929

De Graaff Kaas

Onze geschiedenis gaat terug tot 1929, toen Cornelis de Graaff zijn onderneming startte in het Noord-Hollandse Enkhuizen. Door zich te specialiseren in het verpakken van kaas hebben wij van generatie op generatie de kennis en expertise opgebouwd die wij gebruiken in ons moderne verpakkingsbedrijf.
Vandersterre The Cheese Family From Holland

1946

Van der Sterre

Vandersterre is al sinds 1946 actief in het affineren en verhandelen van Hollandse kaas. In dat jaar begon Piet van der Sterre zijn bedrijf in het kaasdorp Bodegraven. De kwaliteit van de hoogwaardige natuurgerijpte kazen wordt nog altijd gewaardeerd in binnen- en buitenland.
Vandersterre The Cheese Family From Holland

1985

Kaasproductie

Onze kaasmakerij Kaamps Cheese is gevestigd op het Landgoed Kaamps in Deurningen. Hier wordt al sinds 1985 - geheel volgens de traditie van de familie Nijland - de lekkerste Hollandse kaas gemaakt.
Vandersterre The Cheese Family From Holland

2009

Nieuwbouw Grootebroek

Met de nieuwbouw van onze verpakkingslocatie in Grootebroek zijn sinds 2009 de activiteiten van beide ondernemingen samengevoegd tot het huidige Vandersterre.
Vandersterre The Cheese Family From Holland

2017

Nieuwbouw Meerkerk

Het affineren van kaas op houten planken is een vakmanschap die wij sinds het begin van ons bestaan beheersen. Waar het rijpen vroeger op een boeren kaaszolder plaatsvond, rijpen wij nu de kaas op traditionele wijze in ons nieuw gebouwd pand.
Vandersterre The Cheese Family From Holland

Toekomst

Vandersterre speelt nu een belangrijke rol in alle schakels van de keten; van koeienbek tot winkelrek. Ook bij een verdere professionalisering en internationalisering blijft onze bedrijfscultuur en persoonlijke benadering de basis van ons handelen. Want kaas verkoop je niet alleen met je verstand maar vooral met je hart.
Vandersterre The Cheese Family From Holland

Vandersterre