EEN PERSOONLIJKE AANPAK VOOR ELKE KLANT

Maak kennis met ons internationale team. Wij werken met passie om consumenten wereldwijd te laten genieten van onze mooiste kaasspecialiteiten zoals Prima Donna en Landana. Dit doen we samen. Samen met onze klanten én samen met een gemotiveerd en deskundig sales- en marketingteam. Voor elke markt en land staat een vast team van specialisten klaar.

Als geen ander bedrijf in kaas weten wij een onderscheidende rol in iedere schakel van de supply chain in te nemen. ‘Van koeienbek tot winkelrek’. De kracht van differentiatie is uniek en geeft ons een voorsprong in de markt. Met onze ervaring en kennis kunnen wij elke klant helpen in het bepalen van de route in het vermarkten van bijzondere merken en Hollandse kaasspecialiteiten. Vasthouden en doorgaan is ons devies, veranderen en aanpassen zit in ons bloed.

De binding met onze ondernemers, klanten en relaties is voor ons essentieel.

 

IES VERLOOP

COMMERCIEEL DIRECTEUR EXPORT

De wereld is ons speelveld. Onze merkkazen vinden hun weg naar onze gewaardeerde internationale partners in meer dan 80 landen. Door een langdurige en intensieve samenwerking zorgen we samen voor continuïteit en groei. We verrassen consumenten wereldwijd met unieke en bijzondere smaken. Ik ben trots op onze kaasfamilie en ons gedreven Sales- en Marketingteam die iedere dag het verschil willen maken voor onze klanten.
Vandersterre The Cheese Family From Holland

VINCENT DEGEWIJ

SALES MANAGER USA

Het is fantastisch om deel uit te maken van het Vandersterre-team: met onze merken Landana en Prima Donna bieden we consumenten in o.a. de Verenigde Staten een prachtig assortiment hoogwaardige kaas van superieure Nederlandse kwaliteit. Koeien-, schapen- en geitenkaas in veel verschillende variëteiten, van jong tot extra oud, zelfs USDA Organic goedgekeurd! Onze klanten houden van onze 100% Nederlandse kwaliteitsproducten, kaas van eigen landgoed, die we in onze eigen pakhuizen rijpen en veredelen. Als u onze producten nog niet hebt geprobeerd, laat het me weten, ik hoor het graag!
Vandersterre The Cheese Family From Holland

VINCENT SIERS

EXPORT MANAGER OOST EUROPA

Mijn markten kenmerken zich als een markt waar onze Hollandse kaas gewaardeerd wordt als kaas van kwaliteit. Een BGA in overtreffende trap. Ondanks alle uitdagingen van transport, documenten en betalingen is dit echt een markt waarin vertrouwen en het netwerk welhaast de belangrijkste pijlers vormen. Onze afnemers waarderen de relatie waarin we hen de ruimte bieden om zelf te groeien.
Vandersterre The Cheese Family From Holland

PAUL MUS

SALES MANAGER DUITSLAND

Sinds januari 2006 ben ik bij Vandersterre werkzaam. Van oudsher is Duitsland voor Vandersterre de belangrijkste exportmarkt en we trachten iedereen die in Duitsland kaas verkoopt of verwerkt te bedienen. Duitsland is zeker geen gemakkelijk markt, het land staat erom bekend dat ze Europees gezien de laagste prijzen voor levensmiddelen betalen en dus is het iedere keer weer hard knokken om voor Vandersterre de beste deal te bewerkstelligen.
Vandersterre The Cheese Family From Holland

WILLIAM AVANCINI

SALES MANAGER LATIJNS AMERIKA

De Latijns Amerikaanse kaasmarkt kent een lange geschiedenis van traditionele kaas. De uitdaging is groot om onze kaasspecialiteiten Prima Donna en Landana te vermarkten binnen deze regio. Des te groter is de tevredenheid wanneer onze klanten duidelijk het verschil van Hollands assortiment kennen en de kwaliteit waarderen van onze kazen.
Vandersterre The Cheese Family From Holland

HANS VAN DER HAAR

SALES MANAGER BELGIË

Belgen houden van het 'goede leven' en op het gebied van eten en drinken zijn het ware Bourgondiërs. Qua aanbod van het totale kaasassortiment zie je duidelijk dat in België de Franse en overige buitenlandse kazen er veel meer uitspringen dan in Nederland. Ook onze kazen zijn breed vertegenwoordigd in de Belgische winkels en speciaalzaken, denk vooral aan de Landana Kruidenkazen en Slanke Anke. Landana Jersey heeft momenteel onze focus om de Belgische markt mee te veroveren.
Vandersterre The Cheese Family From Holland

"KAAS VERKOPEN DOE JE NIET ALLEEN MET JE VERSTAND, MAAR VOORAL MET JE HART"

JESSE BAKKER

ACCOUNTMANAGER EXPORT

De Belgische markt ligt qua afstand dicht bij huis maar brengt toch een compleet andere cultuur met zich mee. Dit uit zich onder andere in de gemoedelijkheid bij het handelen. Voor mij is het interessant om zo in de praktijk te leren hoe het is om handel te drijven met een andere cultuur.
Vandersterre The Cheese Family From Holland

OLGA LANGERAK

EXPORT MANAGER

De kaaswereld is enorm divers: smaken bepalen de markt en gelukkig hebben we heel veel smaken te bieden. Zuid-, oost- of noord Europa, noord Amerika en de offshore industrie, er zijn maar weinig assortimenten en vragen hetzelfde. Inspelen op de lokale cultuur, de vraag van nu en morgen, het klantencontact en de dynamiek is wat dit werk en deze regio’s elke dag uitdagend maakt.
Vandersterre The Cheese Family From Holland

KIRSTEN OLIJVE

EXPORT MANAGER

Kaasspecialiteiten is niet alleen iets om van te houden, het is iets om te beleven. Waar ook ter wereld is het geweldig om mensen hun enthousiasme te ervaren wanneer je begint te praten over onze specialiteiten, zoals onze Landana Jersey Gouda of Prima Donna. Deel uitmaken van het bedienen van ons uitgebreide assortiment aan de wereld is een fantastische klus om te mogen doen. Van Canada tot Duitsland, Vandersterre biedt iedere kaasliefhebber een belevenis op maat!
Vandersterre The Cheese Family From Holland

RENÉ BUIJTENHUIS

EXPORT MANAGER SCANDINAVIE & OOSTZEEGEBIED

Als jarenlang onderdeel van "the Cheese Family from Holland" is het mijn persoonlijke drive om te kijken hoe we consumenten kunnen laten genieten van de lekkerste Nederlandse kazen en het verhaal te kunnen vertellen van grote merken als Prima Donna en Landana. Ik kijk ernaar uit om langdurige relaties op te bouwen en te ontwikkelen met bestaande en nieuwe partners in internationale markten. Neem gerust contact met me op en ik kijk ernaar uit u te ontmoeten!
Vandersterre The Cheese Family From Holland

NIELS OSKAM

ACCOUNT MANAGER DUITSLAND

Onderweg zijn op de Duitse markt met onze merken Prima Donna en Landana is een fantastische uitdaging. Geen enkele dag is hetzelfde, dit komt voort uit ons brede klantenbestand waarvoor ik verantwoordelijk ben; van Markthandel tot Edeka en van Kaasspeciaalzaak tot groothandel. Door de diversiteit aan specialiteiten kunnen wij onze klanten altijd een passend assortiment aanbieden.
Vandersterre The Cheese Family From Holland

CHANTAL GERRITS

MARKETING MANAGER INTERNATIONAAL

Met een enthousiast team van mensen het verhaal van prachtige merken als Prima Donna en Landana vertellen op de internationale markten. Als Marketing Manager bij “the cheese family” Vandersterre motiveert mij dat persoonlijk elke dag weer.
Vandersterre The Cheese Family From Holland

Vandersterre